Suomalaisten eniten arvostamat urheilulajit ovat Taloustutkimuksen Sponsorointi & urheilun arvomaailma -tutkimuksen mukaan jääkiekko, taitoluistelu, jalkapallo, yleisurheilu, formula 1, ampumahiihto, alppihiihto, ralli, lumilautailu ja mäkihyppy. Jääkiekko oli lajeista odotetusta arvostetuin ja seuratuin.

Urheilusponsorointi on erinomainen tapa lisätä yrityksen tunnettuutta ja rakentaa positiivista imagoa. Sponsoroinnin kustannukset voidaan tietyin edellytyksin vähentää verotuksessa mainos- ja markkinointimenojen tapaan tulonhankkimiskuluina.

Sponsori-palvelu on urheilijalle ilmainen markkinointikanava, jonka kautta hakea sponsoreita. Rekisteröi tietosi mukaan!

Kansainvälinen olympiakomitea on ehdottanut suomalaisten menestyslajin, painin, pudottamista pois olympialaisten ohjelmasta. Paini joutuu nyt kilpailemaan paikasta vuoden 2020 olympialaisissa baseballin, karaten, wushun, surfauksen, rullaluistelun ja kiipeilyn kanssa. Päätös valinnasta tehdään syyskuussa 2013.

Pielaveden Sampo taistelee lentopallon miesten Mestaruusliigan kärkipaikoilla. Sampo on sarjakolmonen, kun Loimaan Hurrikaani siirtyi kahden pisteen ja yhden ottelun erolla sarjan kakkoseksi.

Sponsori.fi on uudistunut sekä ulkoisesti, että sisällöllisesti. Jouluisista väreistä ei voi puhua, sillä värimaailmaa kuvaa lähinnä raikkaan urheilullinen tekemisen meininki. Sisällön osalta muutokset ovat olleet vielä kattavampia. Olemme tuomassa itse urheilijat paremmin esiin urheilijakorttien kautta. Lisäksi yrityksen näkyvyys sponsori.fi sivustolla muuttuu siten, että sponsoroiva yritys näkyy nimenomaan sponsoroinnin kohteen yhteydessä sivustolla. Muita uudustiksia tulee pitkin talvea, joten pitäkää silmänne auki.