Siilinjärven Hiihtoseura

Kuvaus:
SIILINJÄRVEN HIIHTOSEURA on vuonna 1976 perustettu hiihdon erikoisseura.
Seuran jäsenmäärä on noin 200 jäsentä.

Siilinjärven Hiihtoseura pyrkii alueellaan edistämään maastohiihdon harrastamista kilpa- ja harrasteurheiluna sekä kehittämään nuoria kilpahiihtäjiä kansalliselle ja kansainväliselle tasolle. Seura tukee vahvasti jäseniensä huippu-urheilutavoitteita ja myös muita lajeja, joita jäsenet
harrastavat.

Siilinjärven Hiihtoseura tarjoaa nautinnollisia ja haasteellisia elämyksiä kaikenikäisille. Nuoret huomioidaan ja kaikille löytyy toimintaa, muistetaan myös lajin harrastajat. Hyvää kilpamenestystä tavoitellaan pitkän ajan suunnitelmalla.
Seuran toiminta-ajatuksena on korostaa liikunnan ja urheilun kokonaisuutta: urheilun eettisyys, kasvatukselliset arvot ja päämäärät, terveelliset elämäntavat, monipuolinen liikunta pysyvästi elämään.

Kauden 2010-2011 Maastohiihdon rankingissa seuramme on Suomen 21. paras hiihtoseura. Seuraamme edustava Johanna Ukkola valittiin keväällä Suomen Hiihtoliiton nuorten ST1- maajoukkueeseen.

Jäseneksi voi liittyä ottamalla yhteyttä ryhmien vetäjiin tai SiiHS:n jäseneksi-lomakkeen kautta, jolloin saat tarkemmat ohjeet.

Jäsenmaksu on v. 2012 20 euroa/henkilö tai 30 euroa/perhe.

Hiihtokouluun ja Hopeasomparyhmiin voi tulla mukaan myös kesken kauden, ota yhteyttä ryhmien vetäjiin, tarkemmat tiedot harjoitustoimintasivuilta!

Jäsenmaksu maksetaan liittymisen yhteydessä/ laskutetaan, ryhmien toimintamaksut maksetaan syksyllä.


Yhteystiedot:
Siilinjärven Hiihtoseura ry
Keuruuntie 7
71 890 HAMULA
Puh. 050- 554 3882 

Lue lisää
 
 
     
     
 

Sponsorit

 
     
 
     
 

Seuran urheilijat

Johanna Ukkola