Espoon Hiihtoseura

Kuvaus:
Espoon Hiihtoseura (EHS) on maastohiidon erikoisseura, joka on perustettu vuonna 1980. Seurassa on jäseniä lähes 500, ja toimintaa on ympäri vuoden. Seuran toimialueena on Espoo ja Kauniainen. Seura on ollut jo usean vuoden ajan Suomen Hiihtoliiton valioseura, ja lisäksi seura on valittu Nuoren Suomen sinettiseuraksi. Kausilla 2009-10, 2010-11 ja 2011-12 seura on valittu Suomen Hiihtoliiton seuraluokittelussa valtakunnan neljänneksi
parhaaksi hiihtoseuraksi ja kaudella 2009-2010 eniten toimintaansa parantaneeksi seuraksi.

Espoon Hiihtoseura järjestää lapsille hiihdon harrastus- ja kilpailutoimintaa sekä järjestää nuorille ja aikuisille kilpailumenestykseen tähtäävää hiihdon valmennus- ja harjoitustoimintaa. Kaudella 2012-13 seuran valmennus- ja harjoitusryhmissä on yhteensä noin 100 kilpahiihtäjää. Näiden lisäksi lasten (6-12v) hiihtokouluihin osallistuu vuosittain noin 50-70 lasta.

Espoon Hiihtoseura järjestää vuosittain kaikille avoimia lasten hiihtokilpailuja 6-14 vuotiaille, ja niihin on viime vuosina osallistunut yhteensä koko talven aikana noin 200-250 eri kilpailijaa. Hiihtosuorituksia näissä kisoissa on kirjattu yhteensä noin 500-600/talvi.

Espoon Hiihtoseura järjestää lisäksi sekä piirikunnallisia että kansallisia hiihtokilpailuja. Seura tuottaa palveluita myös harrastehiihtäjille mm. hiihdon tekniikkakurssien ja voitelupalvelun muodossa sekä järjestää kaupungin kouluvirastolle ala-asteiden hiihtokilpailut vuosittain. Seuralla on myös murtsikkakirjasto, josta vuokrataan hiihtovälineitä. Seuran murtsikkakirjastoa käyttävät ahkerasti myös Espoon koulut. 

Lue lisää
 
 
     
     
 

Sponsorit

 
     
 
     
 

Seuran urheilijat

Jatta Leskinen
-Olen valmis tekemään paljon töitä pärjätäkseni -Pystyn sopeutumaan...