Tietoa Sponsori-palvelusta


Sponsori-palvelu on perustettu alentamaan yritysten kynnystä urheilusponsorointiin. Urheilusponsorointi on erinomainen tapa viestiä yrityksen arvoista ja rakentaa positiivista imagoa – Sponsori-palvelun kautta myös pienillä ja keskisuurilla yrityksillä on mahdollisuus osallistua suomalaisen urheilun tukemiseen ja saada osansa urheilusponsoroinnin tuomasta näkyvyydestä. Palvelun tukipaketit ja sponsorisopimukset on suunniteltu erityisesti pk-yritysten tarpeita ja edellytyksiä ajatellen.

Sponsori.fi-palvelu sai alkunsa Hiihtoliiton kanssa tehdystä Hiihtourheilun ystävät -yhteistyöstä, jonka tarkoituksena oli koota vahva tukiverkosto suomalaisen maastohiihdon ja mäkihypyn taustalle. Tämän jälkeen Sponsori-palvelu on laajentunut kattamaan useita eri lajeja ja sponsoritukea on mahdollista kohdistaa lajin lisäksi yksittäiselle urheilijalle, seuralle tai joukkueelle.

Taustaa

Yritysten kanssa tehtävä yhteistyö on suomalaisen urheilun rahoituksessa ratkaisevassa asemassa. Mainostajien liiton sponsoribarometrin mukaan suomalaisten yritysten panos suomalaisen urheilun kehittämisessä on pysynyt 100 milj. euron paikkeilla koko 2000 luvun ajan. Sponsoritoiminnalla varmistetaan laadukkaan valmennusjärjestelmän ylläpito ja kehittäminen, toimivat harjoitusolosuhteet ja riittävä panostus huippu-urheilijoiden ja nuorten lupausten uraan ja urakehitykseen. Kansainvälinen kilpailu kuitenkin tiukkenee vuosi vuodelta ja menestymiseen vaaditaan yhä suurempia ponnisteluja niin urheilijoiden, kuin tukihenkilöidenkin puolelta. Rahalla ei kaikkia ongelmia ratkaista, mutta taloudellinen turva antaa urheilijoillemme mahdollisuuden keskittyä harjoitteluun.

Huippu-urheilun lisäksi haluamme huomioida juniorityön merkityksen. Urheilun kautta lapsi tai nuori oppii kantamaan vastuuta ja kunnioittamaan kilpakumppaneitaan. Nämä ovat taitoja, joita tarvitaan myös elämässä urheilun ulkopuolella.
 

Urheilijoille ilmainen

Urheilijoiden, joukkueiden ja seurojen on mahdollista rekisteröityjä Sponsori-palveluun veloituksetta. Sponsoritukea voi hakea ammattiurheilijoiden lisäksi harrastustoimintaan keskittyvät seurat, juniorit ja kaikilla tasoilla urheilevat joukkueet.
 

Sponsori.fi on kannattava ja helppo tapa ottaa yhteistyö urheilutoiminnan kanssa osaksi liiketoimintaa.